Sommarlov 2019

Det ordnas massor av aktiviteter för dig som har sommarlov i Norrköping. Vad sägs om att testa på skate, streetart, skapa film, lära dig att göra podd, dansa och mycket mer? Vad är du sugen på att göra?

Hoppas du får en fin sommar!

Sommarlov 2019

Norrköpings fritidsgårdar

Norrköpings fritidsgårdar arrangerar aktiviteter under hela sommaren för dig som är mellan 10-18 år. I Norrköpings fritidsgårdars evenemangskalender finns information om olika aktiviteter.

Du kan också surfa in på fritidsgårdarnas hemsidor och läsa mer om vad som händer och hur du gör för att anmäla dig.

Norrköpings fritidsgårdar


Camp Norrköping

Under sommarlovet 2019 erbjuder Norrköpings fritidsgårdar tio olika spännande och kreativa läger som alla är gratis och inte kräver förkunskaper!

Anmälan Camp Norrköping


Sommar i Vasaparken

Sommar, sol och lediga dagar - äntligen är det dags! Vill du ha kul saker att göra i sommar? Häng med Norrköpings fritidsgårdar i Vasaparken!

Sommar i Vasaparken


Cnema

Under 4 fredagar i juli och augusti visar Cnema film för alla mellan 7-15 år som vill se gratis film och träffa nya vänner. Sommarlovsbion avslutas med en utomhusbiovisning på Cnemas bakgård tisdag 13 augusti i samarbete med Flimmer!

Hela programmet och sommarens filmer och biljetter släpps i början av juni på Cnemas hemsida. Då är det först till kvarn som gäller!

Cnema


Visualiseringscenter C

På Visualiseringscenter C hittar du världens bästa dom där du blir helt omsluten av ljud och bild i 360° vilket är en magisk upplevelse! I sommar visar vi domföreställningar i 3D eller 2D varje timme. Dessutom fri entré till utställningar och workshops. I vår populära VR-Arena har du möjligheten att uppleva Virtual Reality - med hjälp av ett headset samt handkontroller kliver du in i en 3D-värld som du inte trodde fanns.

Visualiseringscenters sommarprogram


Biblioteken

På våra bibliotek i Norrköping kan du bland annat lära dig göra film, prova på att slöjda och hänga med kompisar och prata böcker.

Norrköpings biblioteks sommarprogram


DigIT

Under perioden 14 juni till 16 augusti har DigIT, en mötesplats för barn och ungdomar som ligger bredvid Hageby bibliotek i Mirum Galleria, öppet måndag till fredag klockan 12-19.

Under sommarlovet erbjuds kostnadsfri workshop i bland annat filmskapande och bildredigering i Adobe Premiere och Photoshop. Vecka 26 och 27 klockan 12-16 kan man prova på att skapa collage och vill man finns möjlighet att ställa ut sitt verk på biblioteket.

DigIT


Norrköpings konstmuseum

Den 24 juli mellan kl 16.00 och 21.00 är det dags för "Natt på museet". Stjärnreportern Ester Blenda Nordström möter äntligen den berömda konstnären Greta Knutsson! Under kvällen kan du ta del av teater, skapande, film och visningar för vuxna och barn!

Norrköpings konstmuseum


Krumeluren pop-up sommar 2019

Norrköpings Konstmuseum genomför Krumeluren Pop-Up ”I en park nära dig”. Under juli månad besöker vi olika platser i Norrköping och genomför workshops med skapande för barn och unga. Möt och upplev äventyr tillsammans med stjärnreportern Ester Blenda Nordström och konstnären Greta Knutson. Håll koll på deras instagram för att se var de befinner sig varje dag.

Ateljé Krumelurens instagram


Häng på Himmelstalundsbadet

FF Jaguar håller öppet i den gröna stugan på Himmelstalundsbadet 8 juli till och med 3 augusti klockan 09.30 - 17.30. Här kan du som är 6-15 år möta fritidsledare, låna material för bollek, pyssel och mycket annat! Varje dag sker planerade aktiviteter klockan 14.

FF Jaguars facebooksidaFolkparken

Kom till Folkparken och häng med KFUM!

KFUM Folkparkens facebooksida


Strömvillans fritidsgård finns på plats i Folkparken hela sommaren för massor roliga prova på-aktiviteter och utflykter.

Strömvillans fritidsgårds facebooksida


Testa att skejta i sommar

I skatehallen får du låna både bräda och hjälm. Du kan få hjälp av erfarna skateboardåkare som kommer finnas på plats. Du kan också ta med dina egna grejer. Kom och träna på dina tricks med oss! Arrangör är Aktiv Ungdom.

Aktiv ungdoms facebooksida


Skrattis fotbollsskola

IK Sleipner bjuder in dig mellan 4 och 11 år till gratis fotbollsskola på Ektorps IP den 5-9 augusti. Alla är välkomna, både nybörjare och proffs! För att delta måste du anmäla dig i förväg. Anmälan görs på IK Sleipners hemsida.

IK Sleipner


Idrott utan gränser

Har du inget att göra i sommar? Kom och häng med oss i folkparken och prova på våra kostnadsfria sommarlovsaktiviteter med bland annat judo, dans, parkour, basket, DJ och andra roliga aktiviteter. Välkommen mellan kl 12.00 och 16.00 under veckorna 26-29. Du hittar oss vid KFUM-kiosken i Folkparken.

Idrott utan gränser


Sommaraktiviteter med Vi Unga

Alla ungdomar 8-15 år är varmt välkomna att delta i Vi Ungas sommarlovsaktiviteter under vecka 25 och 26. Dansa, sporta, bada och besök en bondgård! Aktiviteterna äger rum i Skärkind och på Vikbolandet, och det går gratis bussar till och från aktiviteterna varje dag. Vi Unga arrangerar även ett kostnadsfritt sommarläger för dig som är 10-15 år den 9-11 augusti. Då det är begränsat antal platser till både sommarlovsaktiviteterna och lägret krävs det att du anmäler dig. Först till kvarn! Läs mer och anmäl dig här:

Vi ungas facebook-sida


Boxning i Klockaretorpet

Klockets BK arrangerar avgiftsfri boxningsskola under juni och juli för dig som är 10 år och uppåt. Först till kvarn! Ring och anmäl dig innan träningen till tränare Joachim (070-996 80 22) eller Robert (073-850 26 28).
Plats: Föreningarnas Hus, Klockaretorpet
Tid: Tisdagar och torsdagar kl 17.15