Studentmedarbetare

Hej Student! Välkommen att söka jobb hos oss!

  • Du som läser ditt sista år vid ett program vid Linköpings universitet kan söka anställning som studentmedarbetare i Norrköpings kommun. Som studentmedarbetare är du viktig för kommunen eftersom du bidrar med ny kunskap och nya infallsvinklar inom ditt kompetensområde.
  • Du har en timanställning under ett år och får lön som betalas ut månadsvis.
  • Du arbetar upp till 20-25 procent av en heltidsanställning.
  • Du får goda möjligheter att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik.
  • Du får värdefull arbetslivserfarenhet.
  • Studentmedarbetare är ett samarbete mellan flera kommuner och kommunala bolag i Östergötland och Linköpings Universitet.
  • Rekrytering av studentmedarbetare genomförs en gång på hösten och en gång på våren. Då annonseras de uppdrag som är aktuella på den här sidan.

Sökbara studentmedarbetaruppdrag

Studentmedarbetare till utbildningskontorets Forsknings- och utvecklingsavdelning

Hos oss får du möjlighet att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna. Du får relevant erfarenhet inför arbetslivet och en möjlighet att knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Dessutom får du chansen att hjälpa oss genom att bidra med nya perspektiv och färska kunskaper. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och handlar främst om att på olika sätt stötta i vårt arbete att marknadsföra läraryrket och Norrköpings kommun som arbetsgivare.

Läs mer och skicka in din ansökan

Studentmedarbetare till Myndighet barn och ungdom

Som studentmedarbetare kommer du att få utföra delar av socialsekreteraruppdraget det vill säga utreda, fatta beslut om insatser för barn och ungdomar och deras familjer, och följa upp insatserna enligt SOL och LVU. Som nyanställd får du introduktion med bland annat kompetensutveckling, grundutbildning i BBIC och barnintervjuer. Det finns tio förste socialsekreterare som finns nära dig i vardagen samt en mentor som finns till ditt förfogande.

Läs mer och skicka in din ansökan

Studentmedarbetare till personalavdelningen

Vill du få relevant arbetslivserfarenhet, samtidigt som du får jobba med att göra skillnad bland kompetenta och trevliga kollegor? Nu söker vi på personalavdelningen fem intresserade och engagerade studentmedarbetare.

Läs mer och skicka in din ansökan

Intresserad av andra uppdrag?

Är du student vid Linköpings universitet och intresserad av ett uppdrag vid sidan av dina studier? Kontakta oss gärna eftersom det ibland kan finnas andra uppdrag än de som presenteras på den här sidan.

Kontaktperson

Robert Brandt
Rekryteringsspecialist
011-15 16 21
Skicka e-post

Kontakt
Anna van Alphen
HR-utvecklare

Personalavdelningen

Jörgen Jonsson
Strateg

Utrednings- och utvecklingsenheten

Regional samverkan

Norrköpings kommun arbetar tillsammans med flera andra kommuner och kommunala bolag i regionen med studentmedarbetare.

Ibland finns det flera uppdrag att söka i Östergötland.

Gemensam annonsering Pdf, 780.6 kB.