Tuppen

Tuppens förskola är en mångkulturell förskola som ligger i stadsdelen Nordantill. Tillsammans med Kastanjegården, Mariagården, Musköten och Tallgårdens förskola, ingår Tuppen i Nordantills förskolor. Tuppens förskola ligger centralt och har nära till stadens parker, Strömmen, alla museum och bibliotek.

Förskolans lokaler är indelade i fyra hemvister/fjädrar - yngre barn på röd eller grön fjäder och äldre barn på gul eller blå fjäder. Förskolan har ett eget kök med god vällagad mat. Tuppens förskola startade upp 2012 i nya härliga lokaler med egen gård.

Vi arbetar aktivt för gemenskap och vi-känsla och ser alla barn som allas ansvar.

Är du nyfiken på oss? Varmt välkommen att besöka oss. Information om, kontaktuppgifter och vilka datum vi kan visa förskolan finns på bloggen.

Det här är Tuppens förskola

Förskolan ligger centralt i innerstaden med närhet till stadens alla parker, den vackert belägna strömmen och alla museum, bibliotek samt sevärdheter.

Vi har två utvecklingspedagoger på Nordantills förskolor som handleder alla medarbetare för att öka kvaliteten i våra verksamheter med fokus på det pedagogiska uppdraget.

Vårt mål är att skapa en likvärdig förskola för alla våra barn!

Föräldrasamverkan

Som vårdnadshavare på vår förskola har du möjlighet till inflytande på många olika sätt. Vi ser barnet, föräldrar familjen och pedagogerna som lika viktiga delar i vår verksamhet. Vi försöker att skapa olika mötesplatser och tillfällen för att tillsammans med dig följa upp hur ditt barn trivs och vad ditt barn upplever på förskolan. Tillsammans är vi betydelsefulla!

Mer om Tuppen

Adress:

Garvaregatan 33
602 22 NORRKÖPING

072- 574 71 27

Skicka E-post

Beskrivning:

Antal elever: 96

Avdelningar: 6

Årskurser: Förskolor

Förskolechef
Malin Löberg


Avdelningarnas telefon:
Blå: 072-574 71 27
Röd: 072-574 71 28
Grön: 072-574 71 29
Gul: 072-574 71 30
Köket: 072-512 53 86

Hitta till Tuppen