Fenix familjecentral

Till Fenix öppna förskola är alla familjer som har barn mellan 0- 6 år välkomna. Här finns möjligheter för stora och små att träffa och knyta kontakter med andra barn och vuxna. Här kan du också skapa, sjunga, dansa, leka och utforska tillsammans med ditt barn. Vi erbjuder dagligen en samling där vi sjunger och dansar tillsammans. Hos oss kan du också delta i olika gruppverksamheter. Se våra öppettider och aktiviteter under flikarna nedan. Vi bjuder på kaffe eller te utan kostnad. Frukt, mellanmål och lunch får du ta med om du önskar. Vi har mikrovågsugnar och kylskåp. Verksamheten är kostnadsfri. Hit kan du komma och gå som du själv önskar inom våra öppettider.

Välkommen att titta in till oss önskar Marie och Sandra

Endast utomhusaktiviteter på de öppna förskolor

De öppna förskolorna har öppet från och med måndag 25 januari. Vi kommer att kunna erbjuda aktiviteter utomhus och i mindre grupper om max 6 personer. Mer information om aktuella aktiviteter och anmälan finns på varje öppen förskolas Facebook-sida. Mer information, länkar och kontaktuppgifter hittar du om du klickar på respektive öppen förskola i menyraden. Välkommen!

De öppna förskolorna har öppet i mindre skala och följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten för att minska smittspridningen av covid-19.

Tänk på att:

  • Hålla avstånd till varandra.
  • Tvätta händerna ofta och noggrant.
  • Använd handsprit mellan handtvätt.
  • Barn och vuxna som uppvisar tecken på förkylning ska stanna hemma och vara hemma tills de varit symptomfria i två dagar.

Öppettider och gruppverksamheter på respektive öppen förskola ser olika ut då det anpassas efter verksamhetens förutsättningar. I den mån vädret tillåter bedrivs vissa aktiviteter utomhus. Aktiviteter som bedrivs inomhus är begränsade efter lokaler och förutsättningar. Varje verksamhet informerar om antal besökare, anmälan till aktiviteter och grupper via anslag och sina sociala medier. Mer information och kontaktuppgifter hittar du om du klickar på respektive öppen förskola i menyraden.

Aktiviteter Fenix

Våra grupper och aktiviteter

  • ICDP vägledande samspel- torsdagar 9.30–11.30. Kursstarter 8 oktober & 19 november.
  • Vrinnevi skogen vid Tjalvestugan varje fredag 10.00–12.00.
  • Babymassage
  • Tematräffar
  • Barnvagnspromenad

Kontakta oss för anmälan till våra grupper vid intresse.

Kontakt
Fenix familjecentral

Gymnastikgatan 14
602 39 Norrköping

Anna Nuija Sehlberg
Enhetschef
Marie Kalén
Förskollärare
Sandra Karlsson
Förskollärare
Yasamin Ahmadi
Resurs