Sommarlov 2020

Skateparken
Nu laddar vi för bästa sommarlovet! Det blir inte som vanligt men vi får se till att det blir en toppensommar. Det ordnas en hel del aktiviteter för dig som har sommarlov i Norrköping. Vad sägs om att testa på skate, graffiti, skapa film och mycket mer? Vad är du sugen på att göra? Hoppas du får en härlig och solig sommar!

Norrköpings fritidsgårdar

Norrköpings fritidsgårdar arrangerar aktiviteter under hela sommaren för dig som är mellan 10-18 år. I Norrköpings fritidsgårdars evenemangskalender finns information om olika aktiviteter.

Camp Norrköping

Under sommarlovet 2020 erbjuder Norrköpings fritidsgårdar olika spännande och kreativa läger som alla är gratis! På Himmelstalundsområdet kommer det vara Day Camp, tre veckors sport- och rörelseläger. Det finns även Band Camp, Film Camp, Dance Camp och Urban Music Camp. Läs mer och anmäl dig:

Anmälan Camp Norrköping

Sommar i Vasaparken

Sommar, sol och lediga dagar - äntligen är det dags! Vill du ha kul saker att göra i sommar? Häng med Norrköpings fritidsgårdar i Vasaparken!

Sommar i Vasaparken

Jukeboxbio på Cnema

Boka din egen biosalong och se en film med nära och kära! Cnema är Norrköpings kommuns egen biograf med tre moderna salonger som ligger i området kring Norrköpings Visualiseringscenter C och Linköpings universitet. Passa på att se din favoritfilm i en egen salong med Jukeboxbio! Varmt välkommen!

Cnema

Visualiseringscenter C

På Visualiseringscenter C hittar du världens bästa dom där du blir helt omsluten av ljud och bild i 360° vilket är en magisk upplevelse! Det är fri entré till utställningar och workshops.

Visualiseringscenter C

Biblioteken

Sommaren 2020 är den perfekta sommaren att chilla och läsa böcker. Kolla in när bokcykeln eller bokbussen kommer så du kan låna nya, kul böcker. Eller var med en sagostund. Kolla in bibliotekens program!

Norrköpings biblioteks sommarprogram

Norrköpings Konstmuseum

Cecilia Edefalk är en av Sveriges mest betydelsefulla konstnärer. Hon har just nu en fantastisk utställning som heter Hemkomsten på Konstmuseet. Passa på att se den och andra utställningar i sommar!

Norrköpings Konstmuseum

Krumeluren pop-up sommar 2020

Norrköpings Konstmuseum kör återigen sin populära Krumeluren Pop-Up! Under juli månad besöker Krumeluren olika platser i Norrköping och barn och unga får testa graffiti, måla, lösa mysterium och skapa färggranna figurer.Håll koll på deras instagram för att se var de befinner sig varje dag.

Ateljé Krumelurens instagram

Norrköpings stadsmuseum

Välkommen till stadsmuseet och kika på den spännande utställningen Medlöperi och Motstånd, om nazismen i Norrköping före, under och efter andra världskriget eller så kan du kolla in de gamla textilmaskinerna!

Norrköpings stadsmuseum

Fritidsbanken Pep-Up

I år kommer Fritidsbanken att dyka upp på lite olika ställen med sin Pep-up-skåpbil, full med utrustning för alla olika sommaraktiviteter. Här hittar du Fritidsbanken Pep-Up:

  • 30 juni, 13.00-16.00, Navestad, Navestadhallen
  • 2 juli, 13.00-16.00, Hageby, Sydvallen
  • 10 augusti, 13.00-15.00, Hageby, Portalen
  • 17 augusti, 13.00-15.00, Hageby, Portalen
  • 24 augusti, 13.00-15.00, Hageby, Portalen

Bada hela sommaren

Bara det blir schysst väder så finns alla möjligheter till bad i sommar! Det finns 21 badplatser vid sjöar och hav som kommunen har hand om. Att bada i sjöar är helt gratis, friskt och kul! Kolla var de finns i länkern nedan. Och det finns två stora utomhusbassänger, Himmelstalundsbadet och Centralbadet. Kolla in hemsidorna för öppettider och priser.

Badplatser i Norrköping

Himmelstalundsbadet

Centralbadets hemsida

Folkparken

Kom till Folkparken och häng med KFUM!

KFUM Folkparkens facebooksida

Strömvillans fritidsgård finns på plats i Folkparken hela sommaren för massor roliga prova på-aktiviteter och utflykter.

Strömvillans fritidsgårds facebooksida

Testa att skejta i sommar

I skateparken i Himmelstalund får du låna både bräda och hjälm. Du kan få hjälp av erfarna skateboardåkare som kommer finnas på plats. Du kan också ta med dina egna grejer. Kom och träna på dina tricks med oss! Arrangör är Aktiv Ungdom.

Sommarlov i Hageby

För dig som bor i och runt Hageby blir det en massa kul aktiviteter i sommar. Det blir filmcamp, dansläger, kompisbio och skapande på många olika sätt.

Program Sommarlov i HagebyPDF (pdf, 1.3 MB)

Skrattis fotbollsskola

IK Sleipner bjuder in dig mellan 4 och 11 år till gratis fotbollsskola på Ektorps IP den 3-7 augusti. Alla är välkomna, både nybörjare och proffs! För att delta måste du anmäla dig i förväg. Anmälan görs på IK Sleipners hemsida.

Bästis Fotbollsskola i Klockaretorpet

FF Jaguar Fotbolls arrangerar fotbollsskolan Bästis vecka 25, 15- 19 juni, i Klockaretorpet. Skolan kostar inte nånting och det händer massor och många roliga aktiviteter denna vecka. Anmälan görs på FF Jaguar Fotbolls hemsida:

FF Jaguar

Idrott utan gränser i Folkparken

Idrott utan gränser, IUG, erbjuder tillsammans med KFUM gratis sportaktiviteter i Folkparken 22 juni - 17 juli. Måndag-fredag mellan klockan 11.00-15.00 är alla välkomna att köra bland annat parkour, dans, badminton, dragkamp. Det passar alla åldrar och är gratis. Vi finns vid KFUM-kiosken i Folkparken. Välkommen!