Where's the Music?

Publicerad 22 januari 2018 08:03

Två dagar tillägnade den svenska musikscenen och -branschen. Ett hundratal av dagens och morgondagens bästa svenska och internationella akter på klubbscener runt om i centrala Norrköping. Paneler, debatter, möten och samtal med svensk och internationell musikindustri. Välkommen till Where’s the Music? 2018.

Where’s the Music? är en plattform för ny musik och är dels en musikfestival och dels en mötesplats för såväl svensk som internationell musikindustri. Festivalen låter den nya musiken ta plats när oetablerade med etablerade akter samsas på samma scen.

Festivalen är förlagd till klubbar i och runt Industrilandskapet i centrala Norrköping, där klubbmiljön ger dig chansen att uppleva intima spelningar med såväl nya bekantskaper som dina favoritartister. Konferensen riktar sig mot musikbranschen och bjuder på en mängd spännande paneler, talare och frågor med såväl lokalt, nationellt som globalt fokus.

Festivalen och konferensen har 18-årsgräns.

Where’s the Music? Festival hålls 9-10 februari, 2018. Festivalen äger rum i och kring Industrilandskapet i centrala Norrköping.

Where’s the Music? Konferens hålls 9-10 februari, 2018. Konferensen äger rum på Louis De Geer i Norrköping.

Följ Where's the Music? på facebook.com/wheresthemusic
Läs mer på wheresthemusic.se