Tillsammans håller vi Norrköping rent

Publicerad 19 januari 2018 14:57

Under fredagens match mellan Vita Hästen och AIK är #SnyggareTryggareNorrköping på plats i Himmelstalundshallen för att heja på Vita Hästen.

2016 startade kommunen en kampanj för ett snyggare och tryggare Norrköping. Vi är glada och tacksamma för att alla Norrköpingsbor hjälper till att hålla Norrköping rent.

#snyggaretryggareNorrköping vill vara en positiv uppmaning till alla som bor i Norrköpings kommun att slänga skräpet där det hör hemma – i papperskorgen.

Engagemanget att hjälpa till med att hålla Norrköping rent är stort hos kommuninvånarna och det har Norrköpings kommun tagit fasta på. I den fortsatta kampanjen kommer även Norrköpingsbor att lyftas fram som ambassadörer. Vi samarbetar även med tre av våra elitklubbar i staden – Norrköping Dolphins, IFK Norrköping och Vita Hästen.

Under kvällens match mellan Vita Hästen och AIK är #SnyggareTryggareNorrköping matchvärd och kommer då vara på plats i Himmelstalundshallen för att heja på Vita Hästen, samt dela ut pris till matchens lirare.