Ny vd för Norrköping Airport

Publicerad 17 maj 2018 08:30

Ola Mattsson blir ny vd för Norrköping Airport och börjar sitt uppdrag den 28 maj. Ola Mattsson kommer närmast från Gotland och har senast arbetat som vd för Inspiration Gotland och dessförinnan som vice vd för Gotlandsbåten AB. Under sju år var han också bolagschef för Gotlandsflyg AB.

– Det ska bli väldigt spännande att komma tillbaka till flygbranschen och att jobba utifrån flygplatshorisonten. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna på Norrköping Airport utveckla det befintliga produktutbudet och framförallt att kunna tillföra ny flygtrafik till kommunen och Regionen, säger Ola Mattsson tillträdande vd för Norrköping Airport.

Olas huvudsakliga uppdrag kommer att präglas av att stärka utbudet av flyglinjer, flygplatsens varumärke och utveckla kundrelationer samt se till att bolagets lönsamhet stärks.

– Vi välkomnar Ola Mattsson till Norrköping Airport och vår ambition är att tillsammans utveckla bolaget så att det är resenärernas förstahandsval. Vi ser att Ola har en gedigen erfarenhet av den här typen av verksamhet och att få den att utvecklas och växa, säger Håkan Liljeblad (S) styrelseordförande Norrköping Airport.