Business Week 9-12 maj

Publicerad 21 april 2017 14:40

Under flera år har Östgöta Media arrangerat mässor i regionen med olika inriktning och teman. För att utveckla mässkonceptet i Östergötland ytterligare väljer arrangören Östgöta Media att 2017 samla flera mässteman under samma vecka och samma tak. Business Week Norrköping går av stapeln 9-12 maj 2017 i Stadium Arena.

- Vi har haft ett fantastiskt intresse från företag och verksamheter inom näringslivet i Norrköping och vi har aldrig tidigare varit fullbokade så här tidigt. Över 120 företag samlas under två mässdagar i Stadium Arena och vi har ett gediget seminarieprogram båda dagarna med bland annat Marcus Oscarsson, Elaine Eksvärd, Seminariepunkt med våra samarbetspartners E.ON och Norrköpings Kommun om den hållbara staden, med bland annat Maud Olofsson, Lars Stjernkvist och Fastighets AB LE Lundbergs VD Louise Lindh, säger Jessica Stille, pressansvarig för Business Week.

Näringslivsmässan

Näringslivsmässan är en av länets största och viktigaste företagsmässor. Inriktningen är business-to-business och mässan vänder sig till dig som vill göra affärer, nätverka och knyta nya kontakter.

Fri entré till både mässan och seminarier, registrering på plats krävs och att du är anställd i något företag/verksamhet! Norrköping kommun är en samarbetspart till mässan och du hittar oss i monter 20. Vill du veta mer om kommunens aktiviteter under Näringslivsmässan kan du kontakta Carina Hellberg, näringslivskontoret, på telefon 011-15 15 01 eller mail: carina.hellberg@norrkoping.se

Läs mer om Näringslivsmässan här

Kompetensmässan

Kompetensmässan knyter samman företag med personer som vill vidare i karriären eller som vill påbörja en helt ny.

En regional knytpunkt för kompetens, bemanning, rekrytering och utbildning där utställare hittar rätt arbetskraft och besökare den karriär de eftersträvar. Norrköpings kommun är en samarbetspart till mässan och du hittar Norrköpings kommun i monter 101.

Läs mer om Kompetensmässan här