Vård och omsorg

Jobba som undersköterska eller stödassistent

Har du ett genuint intresse för andra människor och söker ett arbete med stor variation? Då är ett jobb inom vård och omsorg något för dig. Som undersköterska eller stödassistent skapar du en trygg och meningsfull vardag för äldre eller personer med funktionsnedsättning.

Boka våra yrkesambassadörer

Är ni intresserade av att veta mer om hur det är att jobba inom vård och omsorg? Vi har stolta medarbetare som gärna kommer ut och besöker grupper av elever eller andra grupper där det finns ett intresse för vård- och omsorgsyrket.

I högstadieskolor passar det allra bäst med ett besök inför att eleverna ska söka PRAO-plats i årskurs 8 eller i årskurs 9 när det är dags att välja gymnasieutbildning. Om det finns intresse kommer vi självklart även gärna ut tidigare i årskurs 7.

Elever inom gymnasie- eller vuxenutbildning passar det bäst att vi träffar vid årsskiftet, eller precis i början av året, inför att det är dags att söka feriearbete eller sommarjobb.

Kontakt

Ta kontakt med våra yrkesambassadörer om ni vill boka ett besök.

Skicka e-post

Jobba som sjuksköterska

Som sjuksköterska i Norrköpings kommun skapar du en bättre vardag för dina patienter. Hos oss jobbar du med stort eget ansvar i tvärprofessionella team, i en verksamhet som präglas av nytänkande. Här finns stora möjligheter till egen kompetensutveckling. 

Vårt erbjudande

  • Satsning på sjuksköterskelönerna. 
  • Önskad sysselsättningsgrad och få helgpass.
  • Goda möjligheter till betald kompetensutveckling.
  • Teamarbete med möjlighet att påverka arbetets utformning. 
  • Stort eget ansvar där du kan styra din arbetsdag och forma de rutiner som passar patienterna bäst.
  • Satsning på hög sjukskötersketäthet.
  • Aktivt arbete med att förbättra verksamheten genom en forsknings- och utvecklingsmiljö.
Kontakt
Vård- och omsorgskontoret