Jobba som sjuksköterska

Vårt uppdrag inom vård och omsorg är att göra livet bättre för andra människor, och det gör vi - varje dag!

Här får du stor variation i arbetet och möjlighet till kompetensutveckling. Det är bra arbetstider, både för dig som vill jobba dag eller kväll och natt.

Medarbetare berättar

– Jag ville ha andra arbetstider och prova något helt nytt. Nu har det gått två år och jag trivs superbra!

- Att jobba som sjuksköterska inom kommunen är utmanande, utvecklande, fritt under ansvar, roligt och givande.

Nära vård

I och med vårdens omställning till Nära vård är sjuksköterska inom kommunen verkligen ett framtidsyrke. Redan idag utförs cirka 30-35 % av vården i hemmet! Det satsas och utvecklas mycket inom området, och du får vara delaktig i resan.

Jobba som undersköterska eller stödassistent

Har du ett genuint intresse för andra människor och söker ett arbete med stor variation? Då är ett jobb inom vård och omsorg något för dig. Som undersköterska eller stödassistent skapar du en trygg och meningsfull vardag för äldre eller personer med funktionsnedsättning.

Boka våra yrkesambassadörer

Är ni intresserade av att veta mer om hur det är att jobba inom vård och omsorg? Vi har stolta medarbetare som gärna kommer ut och besöker grupper av elever eller andra grupper där det finns ett intresse för vård- och omsorgsyrket.

I högstadieskolor passar det allra bäst med ett besök inför att eleverna ska söka PRAO-plats i årskurs 8 eller i årskurs 9 när det är dags att välja gymnasieutbildning. Om det finns intresse kommer vi självklart även gärna ut tidigare i årskurs 7.

Elever inom gymnasie- eller vuxenutbildning passar det bäst att vi träffar vid årsskiftet, eller precis i början av året, inför att det är dags att söka feriearbete eller sommarjobb.

Kontakt

Ta kontakt med våra yrkesambassadörer om ni vill boka ett besök.

Skicka e-post

Kontakt
Vård- och omsorgskontoret