Fritidsgårdar

På fritidsgårdarna kan du träffa dina kompisar och delta i olika aktiviteter som till exempel dans, musik, resor, idrott eller friluftsliv.

Norrköpings fritidsgårdars evenemangskalender

Fritidsgårdarna är främst till för ungdomar i åldern 13-19 år. Det finns även verksamhet för 10-12-åringar hos några av fritidsgårdarna. Vissa fritidsgårdar har korttidstillsyn för ungdomar med funktionsnedsättning.

Korttidstillsyn i Norrköpings kommun

Stage Skandia

Här skapas vänskap och kultur!

Mitt i city finns Stage Skandia – en scen för alla ungdomar i Norrköping. Stage Skandia är ett samarbete mellan Norrköpings Fritidsgårdar och Kulturskolan för dig som gillar kultur och är mellan 14-26 år.

Stage Skandia är mer än en scen. Här kan du träffa andra ungdomar med samma intresse, inspirera varandra och skapa tillsammans. Du är lika välkommen vare sig du vill arrangera något, komma som besökare eller delta i någon av våra verksamheter. Här finns dans, teater och musik. Kanske gillar du lajv, konst, mode, spoken words, böcker eller film – låt fantasin flöda!

Läs om Stage Skandia på Kulturskolans webbplats

Go On Stage

Var med i en teateruppsättning! Här får du vara med på en intensiv och kort repetitionsperiod som leder till en uppsättning med musik, dans och teater. (Från 14 år.)

Vill du vara med? Vad kul! Hör av dig till Viktoria Ahlin, viktoria.ahlin@norrkoping.se

Kontakt

 

Fritidsgårdschefer

Elisabeth Andersson
011-15 29 75

Lars Zetterholm
011-15 28 68

Pia Molin
011-15 17 73

Fler kontaktuppgifter