Evenemang och konferenser

Vad ska jag tänka på som arrangör av evenemang?
  • Skärpta råd gällande offentliga och allmänna sammankomster

  • Från och med den 1 juli kan fler personer än tidigare delta i religiösa evenemang och i kultur- och idrottsevenemang. Det innebär att fler personer till exempel kan delta i gudstjänster, gå på teater och på fotbollsmatcher inom ramen för det som gäller för allmänna sammankomster och offentliga tillställning. Deltagartaget för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar höjs vilket innebär att det blir tillåtet för 50 personer att vistas inomhus om det inte finns sittplatser, och 300 personer om det finns anvisade sittplatser. Utomhus är det tillåtet med 600 personer eller max 3 000 sittande personer.

Många företag har infört egna restriktioner vilket betyder att mindre evenemang också kan få många avbokningar. Även om du planerar att arrangera ett mindre evenemang kan det vara bra att fundera kring andra aktörers möjlighet att medverka.

Vad ska jag tänka på som deltagare i evenemang?

Folkhälsomyndigheten uppmanar människor med symtom, även milda, att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet.

Just nu kan det vara bra att tänka på att en del evenemang kan ställas in med kort varsel.

Louis De Geer konsert & kongress informerar i samband med nya coronaviruset

Louis De Geer konsert & kongress följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar angående det nya coronaviruset. Informationen uppdateras kontinuerligt på Louis De Geers webbsida.

Läs mer på Louis De Geers webbsida:
www.louisdegeer.se/coronaviruset

Information om kommande evenemang:
www.louisdegeer.se/helgensevenemang

Kontakt
Norrköpings kommun

Rådhuset
Drottninggatan 7
601 81 Norrköping