Sök feriearbete

Feriebanken öppnar i februari

Du som går i årskurs 1-2 på gymnasiet har möjlighet att söka sommarjobb inom Norrköpings kommun.

För mer information och för att lämna intresseanmälan, gå in på Feriebankens webbsida. Feriebanken har öppet mellan 1-28 februari 2018, då är du välkommen att skicka in ansökningar för feriearbete.

Översikt - Steg 3 av 10

3. Ung kommunutvecklare

Är du intresserad av samhällsfrågor? Tycker du det är viktigt att unga är delaktiga i samhällets utveckling? Vill du vara med och påverka utvecklingen av Norrköpings kommun? Då är det här ett feriejobb för dig!

Kommunstyrelsens kontor söker tio Unga kommunutvecklare till sommaren 2018. Du kommer att arbeta i Rådhuset i Norrköping under fyra veckor, sex timmar om dagen.

Vad gör en Ung kommunutvecklare?

Din uppgift som ung kommunutvecklare är att utveckla Norrköpings kommun utifrån ett ungt perspektiv. Tillsammans med andra unga kommunutvecklare kommer du att arbeta utifrån konkreta uppdrag från kommunens verksamhetskontor. I slutet av perioden kommer du att presentera resultatet för politiker och tjänstemän.

Som ung kommunutvecklare kommer du att jobba både i grupp och på egen hand. En handledare kommer att finnas tillgänglig under hela din anställning.

Vem kan söka jobbet?

Vi söker dig som nu går årskurs 1 eller 2 på gymnasiet. Sommarjobbet omfattar fyra veckor totalt med sex timmars arbetsdag. Den aktuella perioden är 18 juni - 13 juli. Du ersätter inte någon ordinarie personal.

Vi ser gärna att du är idérik och initiativtagande. Du ska både kunna arbeta självständigt och i grupp. Vid rekryteringen kommer särskild hänsyn att tas till geografisk spridning. Unga kommunutvecklare ska representera olika delar av kommunen.