Studie- och yrkesvägledning för vuxna (över 20 år)

Hos Vägledningscentrum kan du få hjälp att hitta rätt utbildning för ett yrke. Vi kan också hjälpa dig att bli bättre på det du arbetar med. Du erbjuds också möjligheten att träffa en studie- och yrkesvägledare för planering av dina studier.

All service hos Vägledningscentrum är gratis.

Vägledningscentrums service är för vuxna som är folkbokförda i Norrköpings kommun. Det spelar ingen roll vilket jobb du har eller om du är arbetssökande. Om du studerat i många år eller inte studerat alls har inte heller någon betydelse.

Under våra öppettider är det bara att besöka oss, du behöver inte boka tid. Grupper kan boka informationstillfällen på Vägledningscentrum. Skicka då e-post till: vagledningscentrum@norrkoping.se.

Är du under 25 år?

Du som är under 25 år är välkommen till ungdomskontoret för studie- och yrkesvägledning. På ungdomskontoret är Norrköpings kommuns och Arbetsförmedlingens arbete med ungdomar samordnat i gemensamma lokaler, för att underlätta för dig att komma ut i arbete eller studier.

Läs mer och hitta till ungdomskontoret här.

Uppdatering om slutbetyg

Möjligheten att plocka ut slutbetyg inom gymnasial vuxenutbildning har förlängts till 1 juli 2020. Kontakta studie- och yrkesvägledare om du vill ha hjälp att planera hur och vilka kurser du måste läsa för att få ut ett slutbetyg.

Vissa betyg kan vara för gamla för att plocka med i ett nytt slutbetyg. Kontakta därför studie- och yrkesvägledare för att se över dina betyg innan du påbörjar dina studier.

Kontakt

Besökstider
Måndag-fredag 10.00-12.00

Telefontider
Helgfria vardagar kl. 13.00-15.00

Mer information