Silverdansen

Välkommen till Silverdansen. Silverdansen ligger i stadsdelen Navestad sydost om Norrköpings centrum, vid Vrinneviskogens kant med närhet till Ensjön. Silverdansen byggdes 2004 och huserar i fina lokaler.

Silverdansen ligger i Ringdansen, ett stenkast ifrån Vrinneviskogen och gångavstånd till Ensjön. Silverdansen är en F-3 skola med förskola och skolbarnomsorg. Hela verksamheten består av förskola, skola F-3, särskola, internationell klass samt fritidshem. Totalt omfattar enheten cirka 250 skolbarn och cirka 90 förskolebarn. På enheten arbetar 80 pedagoger.

Projektet Norrköpings hörselspår, Silverslingan är ett projekt där Norrköpings kommun och Landstinget i Östergötland samverkar. Personalen på Silverdansen får kontinuerligt teckenutbildning eftersom de arbetar med barn och elever med hörselnedsättning/CI. I verksamheten finns den senaste utrustningen och tekniken för att underlätta undervisningssituationen för barn och elever. På Silverdansen går barn och elever med hörselnedsättning/CI inkluderade i vanlig klass.

Vår vision

Silverdansens vision - där barnet är i centrum

Framtiden tillhör barnen och på Silverdansen lägger vi stor vikt vid att utveckla barnets kunskaper och förmågor så att barnet får en stark självbild samt goda sociala färdigheter.

Silverdansens visionPDF (pdf, 219.7 kB)

Mer om Silverdansen

Adress:

Silverringen 20
603 69 NORRKÖPING

011-15 32 94

Skicka E-post

Beskrivning:

Antal elever: 196

Avdelningar: 0

Årskurser: F-3, Fritidshem

Rektor
Pernilla Dahlgren


Sjukanmälan
Görs till respektive lag, se vår blogg

Specialpedagog/rektorsstöd
Catharina Flodin Boman
011-15 38 51

Skolsköterska
Ann Jonsberg
011-15 32 87

Kurator
Elin Johansson
076-772 84 49

Hitta till Silverdansen