Personalavdelningen

Personalavdelningen ansvarar för kommunens personalfrågor.

Vi arbetar bland annat med

  • lönesättning
  • förhandlingar
  • arbetsrätt
  • jämställdhet
  • arbetsmiljö
  • kompetensutveckling
  • chefsstöd.

S:t Olofsmedaljer

Varje år beslutar kommunstyrelsen att dela ut S:t Olofsmedaljen till personal inom Norrköpings kommun som varit anställda 25 år. Medaljörerna mottar sin utmärkelse vid en årlig festlighet i Louis de Geer Konsert och Kongress. 2016 äger utdelningen rum den 21 maj kl 17.

Medaljen finns, förutom som medalj, också som hängsmycke, manschettknappar, dam- eller herrur samt som konstverk. Varje medaljör väljer fritt.

För valen hängsmycke, manschettknappar samt dam- och herrur gäller att de enbart finns i ett utförande, lika för alla, i varje kategori. För valet av konstverk är medaljen i olika utförande eftersom konstnärerna varierar. Det är cirka 48 lokala konstnärer som deltar.

Du som är medaljör kan här se de olika alternativ du kan välja mellan:

En guldmedalj med motiv av Norrköpings stadsvapen. 
Hängsmycke 18k, med kedja 18k, 45 cm.
Två guldmedaljer i form av manschettknappar. Med motiv av Norrköpings stadsvapen.
Manschettknappar 18k, 1,5 cm.
En guldmedalj hängande i en rosett. Med motiv av Norrköpings stadsvapen. 
Medalj 14k, 3,1 cm.
Två stycken armbandsur i guld, med vit urtavla och svart läderband. Herrmodellen till vänster är lite större än dammodellen till höger. 
Jubileumsuren

 

Jubileumsur

Fakta om jubileumsuren 2016:

Båda uren är av fabrikat Certina. De har safirglas, schweiziska urverk och är vattenskyddade. Herruret är 33,5 mm i diameter, damuret är 24 mm i diameter. Försäkring ingår.

Uren levereras med originalband i läder. För dem som önskar finns möjlighet att få ett extra långt band men detta måste meddelas kommunstyrelsens kansli.


Konstverk

I samarbete med KIFiN (Konstnärernas intresseförening i Norrköping) inbjuder Norrköpings kommun medaljörerna till en utställning för att se valbara konstverk. Utställningsplats är Galleri Kronan i KIFiN:s lokaler på Trädgårdsgatan 13.

Kontakt

Chef för personalavdelningen
Per-Olov Strandberg
011-15 16 59