Kontaktcenter

Sommaren 2018 öppnar Norrköpings nya kommungemensamma kontaktcenter. Allt för att det ska bli enklare och smidigare för dig och alla andra kommuninvånare att kontakta oss på Norrköpings kommun.

Livet är fullt av små och stora funderingar, frågor och beslut som ska tas. Oavsett vad som är viktigt för dig i ditt liv är du alltid välkommen att vända dig till Norrköpings nya kontaktcenter. Vi lyssnar, tar emot synpunkter och guidar. Allra helst kommer du att få svar direkt. Om inte det går så ser vi till att vägleda dig vidare.

När Norrköpings nya kontaktcenter är igång i sommar blir det enkelt och smidigt för dig att kontakta oss. Du slipper slussas runt och behöver aldrig fundera på vilket telefonnummer som är rätt. För oavsett vilken fråga du har, ringer du alltid samma nummer. Eller besöker oss på plats, förstås.

Under hösten 2017 började kontaktcenter att byggas upp och fortsätter i vår för att invigas fredagen den 29 juni 2018. Måndagen den 2 juli öppna portarna på Trädgårdsgatan 21. Hoppas vi ses då!

Norrköpings kommuns kontaktcenter - snabbfakta. Öppnar 2 juli 2018, telefonnummer: 011-15 00 00. Adress: Rosen, Trädgårdsgatan 21

Kontakt