Aktivitetsdag

för barn och unga med funktionsnedsättning

Välkommen till en fartfylld aktivitetsdag på Mässhallarna!

Här kan du prova på en mängd olika aktiviteter, hälsa på olika föreningar, delta i ett lopp och få medalj, fika och grilla korv. Alla kan vara med och ha kul tillsammans! Hittar du en aktivitet som du gillar kan du passa på att gå med i föreningen – alla föreningar som deltar kan erbjuda någon form av fortsatt verksamhet under hösten.

Aktivitetsdagen är en satsning för att främja utbudet av fritidsaktiviteter inom kommunen för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Dagen samordnas av Norrköpings Idrottsförbund och arrangeras av kultur- och fritidskontoret och vård- och omsorgskontoret i samverkan med Parasport Östergötland, Sisu idrottsutbildarna Östergötland, Norrköpings fritidsgårdar, FUB Östergötland och Aspberger- och autismföreningen. Aktivitetsdagen riktar sig till barn och unga med familjer och syskon samt personal på kortis och fritids.

Tid: Söndag 16 september klockan 10.00 – 15.00

Plats: I och kring Mässhallarna på Himmelstalund

 

Mer information om aktivitetsdagen kommer att fyllas på denna sida.

 

Är er förening intresserad av att delta under dagen?

 

Anmälan skickas till Norrköpings Idrottsförbund: anmalNIF@gmail.com

Om ni har några frågor kan ni kontakta kultur- och fritidskontoret eller vård- och omsorgskontoret. Kontaktuppgifter till oss hittar ni i högerspalten.

Kontakt

Relaterat