Publicerad 16 augusti 2012 kl 16:05

Arbetets museum och Stadsmuseet utlyser en musiktävling för unga

Logotyp för musiktävling för unga.

Arbetets museum och Norrköpings stadsmuseum vill höra och se nya låtar om Norrköping och utlyser därför en YouTube-tävling för ungdomar upp till 20 år.

I anslutning till utställningen Kris & Vision – våga älska Norrköping utlyser museerna en tävling riktad till unga. Tävlingen går ut på att enskilda personer eller grupper spelar in en enkel video till en egenskriven låt som handlar om Norrköping. Tävlingens alla bidrag kommer att samlas på YouTube-kanalen www.youtube.com/nkpgmusik. En jury med artister och journalister kommer att utse vinnaren. Juryns favorit får möjlighet att spela in sitt bidrag i en studio och framföra låten live när utställningen Kris & Vision firar ett år i december.

Så här går det till

Spela in en enkel musikvideo till en låt du/ni skrivit själva som handlar om Norrköping. Låten får vara högst 4 minuter lång. Lägg upp videon på YouTube och anmäl dig till tävlingen genom att skicka länken till bidraget, ditt och gruppens/artistens namn, hur gamla ni är och kontaktuppgifter till:info@arbetetsmuseum.se senast den 11 november 2012.

Kontakt

Norrköpings stadsmuseum
Västgötegatan 21
602 21 Norrköping

Tfn 011-15 26 20

Besöksadress
Holmbrogränd

Skicka e-post

Fler kontaktuppgifter