Sök feriearbete

Feriebanken öppnar i februari

Du som går i årskurs 1-2 på gymnasiet har möjlighet att söka sommarjobb inom Norrköpings kommun.

För mer information och för att lämna intresseanmälan, gå in på Feriebankens webbsida. Feriebanken har öppet mellan 1-28 februari 2017, då är du välkommen att skicka in ansökningar för feriearbete.

Översikt - Steg 3 av 10

3. Ung kommunutvecklare

Är du intresserad av samhällsfrågor? Vill du vara med och påverka Norrköpings framtid? Har du idéer på vad som gör Norrköping till en attraktiv boendeort för ungdomar? Då är det här ett feriejobb för dig!

Kommunstyrelsens kontor söker tio Unga kommunutvecklare till sommaren 2017. Du kommer att arbeta i Rådhuset i Norrköping under fyra veckor, sex timmar om dagen.

Vad gör en Ung kommunutvecklare?

Din uppgift som ung kommunutvecklare är att komma med idéer och förslag på hur Norrköpings kommun ska bli bättre på att göra barn och unga delaktiga i beslut som rör dem. Tillsammans med andra unga kommunutvecklare kommer du att arbeta fram konkreta förslag på hur delaktighet för barn och unga ska fungera i praktiken. Förslagen kommer du att presentera i slutet av perioden för politiker och tjänstemän.

Som ung kommunutvecklare kommer du att jobba både i grupp och på egen hand. En handledare kommer att finnas tillgänglig under hela din anställning.

Vem kan söka jobbet?

Vi söker dig som nu går årskurs 1 eller 2 på gymnasiet. Sommarjobbet omfattar fyra veckor totalt med sex timmars arbetsdag. Den aktuella perioden är 26 juni - 21 juli. Dessutom kommer en obligatorisk introduktion till sommarjobbet genomföras den 19 juni. Du ersätter inte någon ordinarie personal.

Vi ser gärna att du är idérik och initiativtagande. Du ska både kunna arbeta självständigt och i grupp. Vid rekryteringen kommer särskild hänsyn att tas till geografisk spridning. Unga kommunutvecklare ska representera olika delar av kommunen.”